Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (2022)

Chevrolet Aveo Cars a devenit popular, datorită fiabilității și designului modern.

Timp de 13 ani de lansare, ramura coreeană a producătorului General Motors a reușit să vândă sute de mii de mașini, iar recenziile proprietarilor confirmă calitatea ridicată a asamblării și cheltuielile mici în procesul de service.

Potrivit entuziaștilor auto, îngrijirea corectă și sunt garantate în mod regulat 250-300 mii kilometraj fără revizuire, care pentru producătorul coreean este considerat o opțiune excelentă.

Care sunt caracteristicile funcționării mașinii? Ce puncte slabe au loc în modelele T250 și T300? Ce mărturisesc recenziile proprietarilor reali? Despre toate acestea veți afla mai departe.

Experiență de funcționare

Pentru a înțelege particularitățile mașinii, merită să luați în considerare separat fiecare dintre componentele sale.

Motor.

Inițial, pe Chevrolet Cars Aveo, producătorul a pus două tipuri de motor - la 1,2 și 1,4 litri.

O caracteristică distinctivă a ambelor agregate de forță este prezența calendarului de transmisie a curelei.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (1)

O altă nuanță este prezența unui grup identic de legătură. Principala diferență este numai printre supapele pe cilindru.

Un motor de 1,2 litri este echipat cu o distribuție mai mică și opt supape. Acest motor care este mai puternic (de 1,4 litri), echipat cu două arbori cu came și 16 supape.

Practica a arătat că intervalul de schimbare a uleiului (15 mii kilometri) este supraestimat, prin urmare, în motoarele de 1,2 litri, se observă uzura excesivă a arborelui cu came.

Asemenea probleme ne arată după 60-100 000 kilometraj. O defecțiune duce adesea la o intersecție a dispozitivului și necesitatea înlocuirii capului cilindrului.

Primele simptome de rupere - apariția "turnării", ca și în motoarele diesel. Motivul este lipsa de ulei în unele noduri ale motorului.

Pentru a rezolva problema, va trebui să schimbați arborele cu came în complexul cu rockeri, să dezmemblați GBC, curățați și găuriți o pâine, asigurându-vă o dimensiune mai mare.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (2)

Pentru a evita problema descrisă, intervalul de înlocuire a lubrifiantului din motor trebuie redus la 10 mii de kilometri.

După 80-120 mii kilometraj, riscul de pene a supapei de ventilație a gazelor de carter este cauza extrudării compoziției lubrifiante din motor împreună cu dipsticul de ulei.

După 120-140.000, fiți pregătiți să schimbați sigiliul frontal al arborelui cotit din cauza trecerii uleiului.

În motoare de 1,4 litri după o alergare mare, se formează un Nagar pe supapele de admisie, ceea ce duce la "troja", dar din 2008, dezvoltatorii au reușit să eradică această problemă. Într-o perioadă de la 80 la 110 mii kilometri, apariția scurgerilor de ulei.

Pe o mașină cu control automat de gaze și în motoare cu un lanț de unitate după 30-60 de mii km, o "Rokot" neobișnuită după planta site-ului de putere, precum și apariția unui "bază diesel" după o setul de temperatură are loc.

O astfel de problemă vorbește adesea despre defalcarea angrenajului arborelui cu came. Dacă nu observați problema în timp util, atunci riscul de extrudare a oscilvesului mecanismului de distribuție, scăderea nivelului uleiului și pulverizarea curelei de distribuție este ridicată.

Rezultatul este adesea deplorabil - centura de stripare și deformarea supapei.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (3)

După 50-100 mii kilometraj, de regulă, rulmentul de eliberare se schimbă și după 120-150.000 - ambreiajul.

Practica de operare a arătat că Chevrolet Aveo cu o capacitate de o unitate de putere de 1,5 litri se distinge prin stabilitatea muncii pe gazul lichefiat ().

Transmisie.

După 80-130 mii km, datorită reducerii elasticității sigiliilor, sunt posibile uleiuri din punctul de control. Aici, sarcina entuziastei mașinii este de a observa scăderea nivelului de ulei. În caz contrar, riscul de uzură rapidă a angrenajului de transmisie neutră și a 5-a este ridicată.

Apariția unei "crunșe" neobișnuite la momentul includerii vitezei a 5-a indică doar o lipsă de ulei în punctul de control.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (4)

În ceea ce privește călătoriile frecvente din jurul orașului, transmisia este aprinsă după 60-90 mii runde, care este exprimată în nu suficient pentru a porni viteze.

Dacă comparați două casete de transmisie automată și "mecanică", atunci primul este mai fiabil, dar după 40-100 mii kilometraj, riscul de deteriorare a compusului de contact de către comutatorul solenoidului de control este ridicat.

Rezultatul este o problemă cu alegerea unei viteze în poziția mânerului selectorului de parcare (P). Pentru a evita dificultățile, aceasta necesită curățarea periodică a contactelor.

Sistemul de răcire Chevrolet Aveo.

Experiența de funcționare a arătat că, în intervalul de 60-90 mii, apar dificultăți cu încălzirea site-ului de putere datorită defecțiunii termostatului.

Există riscul de scurgere sau deschidere timpurie a supapei pentru un cerc mai mare care nu permite ca unitatea de alimentare să se încălzească în mod normal în îngheț.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (5)

Datorită supapelor neclară după 50-80 de mii kilometraj, se produce un alt simptom neplăcut - "subtenția" capacului rezervorului de expansiune.

În același interval, se manifestă adesea probleme cu "lipirea" periii de motor ventilator în sistemul de răcire, precum și oxidarea conexiunilor de contact în ștecher, se manifestă adesea.

Pe Chevrolet Aveo 2003-2007, corpul ventilatorului este situat în imediata apropiere a radiatorului, care adesea cauzează abregiunea părții drepte a nodului după 50-70 km km.

Pentru a depana problema, este suficient să efectuați două manipulări simple - pentru a tăia marginile cazului și a pune șaibele la punctele de ventilator.

În perioada de 80-100 mii km, este posibilă aprinderea lămpilor de eroare a motorului (se manifestă pe fundalul fluxului unității electrice). Problemele în muncă se datorează adesea eșecului sau contaminării rețelelor de filtrare în sistemul de combustibil.

Unul dintre locurile slabe ale mașinii este o suspendare, care aniversară de entuziaștii de mașini ai unui "bubbing" outsider în față.

Pentru a reduce factorul negativ, este suficient să puneți suporturi mai puternice pe rafturile din față.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (6)

Suporturile noi sunt înregistrate 70-90 de mii de runde și lagărele frontale ale butucului (80-100).

Blocuri tăcute pe pârghia din spate "Închiriere" și scârțâie deja în 60-70 mii, în timp ce în fața timpului mai mare fără a înlocui.

În ceea ce privește blocurile tăcute de pe partea din spate a fasciculului, atunci resursa variază aici în cozile de 90-140 mii kilometraj. Simptomele problemei - pierderea stabilității, a simptop-varilor și zgomotelor străine.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (7)

Blocurile sistemului de frânare de pe roțile din față trebuie înlocuite după 40-50 mii și discurile de frână - după 70-100.

Direcție.

După 50-80 de mii km, poate să nu extindă manșonul unui arbore de transmisie, ceea ce duce la apariția de lovituri în șina de direcție.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (8)

După 90-100 000, există riscul de scurgere în arborele de direcție al ponderii superioare a sistemului de direcție. Semnul principal este uleiul sub covor de la șofer.

În plus, în înghețuri severe, pompa Gur uneori buzzes, care este eliminată prin înlocuirea vechii compoziții de lubrifiere.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (9)

Partea electrică Chevrolet Aveo.

În ceea ce privește electricianul, nu există probleme mari aici. Principala atenție ar trebui să fie plătită generatorului, în care după 70-120 mii km este obligat să instaleze noi rulmenți.

De asemenea, în intervalul de 70-80 mii km există o defalcare a corectorului farurilor datorită oxidării asupra "minus" conductorului și a sarcinii diodei din schema ceasului.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (10)

Partea corpului și salonul Chevrolet Aveo.

În ceea ce privește corpul, nu există probleme aici. Singurul lucru pe modelele timpurii este posibilă deteriorarea arcurilor din spate ale roții.

Problema este eliminată prin montarea de noroi în față, având o lățime mai mare.

Problemele salonului - apariția unui număr mare de surse ale ecranelor (mai ales în zona panoului frontal).

Principalul motiv este calitatea scăzută a izolației zgomotoase în acest loc și drumuri proaste.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (11)

Uneori, ceilalți noduri ai mașinii sunt legați - încuietoare curele de siguranță pe scaunul din spate. După 50-60 de mii de alergare, wooferul ventilatorului de suflare a salonului este posibil.

Atenția separată merită sistemul de aer condiționat al Chevrolet Aveo - nivelul de freon trebuie controlat.

Locuri slabe Chevrolet Aveo T 250

Chevrolet Aveo T 250 - Model, a cărui lansare a început în 2006. Principalele diferențe față de versiunea mai veche a T 200 sunt designul modern și atractivitatea.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (12)

În ceea ce privește "umplerea" tehnică, aceasta a rămas neschimbată. Designul și fiabilitatea destul de a mașinii au făcut treaba lor - a devenit popular cu entuziaștii auto.

Locurile slabe ale modelului T 250 sunt descrise în detaliu în secțiunea "Experiența de operare".

Mai jos vor lua în considerare cele mai importante aspecte.

Corpul Chevrolet Aveo.

Are o rezistență mai mare la coroziune. Dar pentru o protecție mai bună, merită să efectuați o prelucrare suplimentară a compoziției anti-coroziune și încercați să protejați mașina de daune.

Principalul minus este ușurința deformării, chiar și cu o ușoară presiune. Un alt dezavantaj este farurile "transpirație".

Chevrolet Aveo Salon.

A fost deja, astfel încât cei trei pasageri nu sunt atât de confortabili din spate. În acest caz, șoferul va atinge cotul pasagerului de pe partea laterală.

O mulțime de plângeri la un salon luminos, ceea ce face ca mașina să fie mai expresivă, dar în același timp are o înghițitură excesivă.

Izolarea și vizibilitatea sunt departe de a fi ideale.

Motor Chevrolet Aveo T 250.

Poate servi 400-500 de mii de kilometri. Cu o operație pe termen lung, lipsa supapei, eșecul termostatului, pierderea de etanșeitate a frontului arborelui cu came și a garniturilor capacului supapei.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (13)

Transmisie și șasiu.

Are următoarele minusuri - criza "grenadă" și deteriorarea marii marinului.

În ceea ce privește mașina, este un loc slab în IT - un solenoid de parcare, din cauza căruia pot apărea probleme cu o lansare de mașini.

T250 care rulează pe "excelent" copi cu gropi, dar moaletele amortizoarelor de șoc poate provoca aspectul rolelor atunci când se manevrează.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (14)

Locuri slabe Chevrolet Aveo T 300

Modelul T300 a ajuns la o schimbare a unui model T250 la fel de bine cunoscut. Pentru cumpărătorii din Rusia, noul Chevrolet Aveo este echipat cu un motor de 1,6 litri. Adunarea din 2012 a fost efectuată la uzina Gorky Automobile.

Punctele slabe T300 nu sunt aproape diferite de cele pe care le-a fost predecesorul. Cele mai mari probleme apar cu sistemul de șasiu, nodul de putere și interiorul.

Acestea ar trebui luate în considerare în detaliu.

Motor.

Următoarele probleme sunt caracterizate aici:

 • picături în garnitura supapei;
 • apariția problemelor cu senzorul de presiune;
 • consumul excesiv de combustibil;
 • creșterea riscului de scurgere din furtunul furtunului;
 • riscul ridicat de probleme cu senzorul de presiune a uleiului.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (15)

Experiența operației Chevrolet Aveo a arătat că consumul de combustibil a rămas neschimbat (adică ridicat).

Chiar și instalarea unor unități de putere mai avansate din Opel nu a ajutat. Astfel, consumul mediu de benzină pe motoarele de 1,6 litri cu MCPP este de 10-11 litri pe "sute".

Dacă automatul este instalat pe mașină, apoi "Vourany" și este mai mare.

Linia motoarelor este caracterizată de o fiabilitate suficientă, dar este posibilă apariția vibrațiilor datorate defecțiunilor în funcționarea senzorului de oxigen. După 30 de mii de alergare, riscul de extrudare a uleiului din capacul supapei este ridicat. După 10-15 mii km, sunt posibile salturi ale tubului PC. În prima rece există riscul de probleme cu modulul de aprindere.

Şasiu.

Dacă aduceți punctele slabe ale șasiului T300, atunci merită evidențiază aici:

 • o mică resursă a rafturilor de stabilizare;
 • rafturi slabe pe axul din spate;
 • nevoia de înlocuire frecventă a rulmenților hubului.

Caracteristica suspensiei T300 este un clearance mic, o creștere care este de fapt prin setarea roților cu un diametru mare.

În același timp, merită remarcat o rigiditate mai mare a funcționării și a cursului minim al amortizoarelor de șoc pe spate. O astfel de caracteristică este plus la manevrabilitate, dar minus - la confort.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (16)

Din acest motiv, stabilizatorii eșuează repede, este posibil să apară rapid lucrările "Linkov".

Deseori nu rezistă la rulmentul butucului de sarcină. Rafturile din spate sunt slabe, deoarece acestea necesită înlocuire după 40-50 mii kilometraje.

Cutie de viteze T300.

În ceea ce privește pisica, aici utilizatorii spun sincronizatori de uzură rapidă 1 și viteze 2 cu condiții de funcționare severe.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (17)

Apariția problemelor este posibilă după 20.000. În ceea ce privește "Automaton", nu există aproape nici o plângere aici.

Există, de asemenea, o serie de comentarii despre salon, care merită menționat:

 • izolarea insuficientă a zgomotului;
 • apariția de-a lungul anilor de greieri și scânteieri;
 • zgârieturi din plastic.

Toate celelalte caracteristici ale T300 (inclusiv designul) nu provoacă plângeri și sunt la un nivel ridicat.

Sistem de răcire.

În ceea ce privește răcirea site-ului de putere, aici proprietarii deja după 30-60 de mii de runde vor trebui să facă față unei defecțiuni termostatului.

Fie că eșuează, fie senzorul de temperatură este rupt, montat în carcasa dispozitivului menționat.

Partea electrică.

Rareori, dar uneori după 40 de kilometri există o arsură de cabluri de încălzire a scaunelor.

Aproximativ în același loc este posibilă probleme cu cablajul care alimentează oglinzile încălzite.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (18)

Sistemul de frânare T300 este fiabil, dar o mare problemă este încă disponibilă - aspectul etrierelor de frână.

Așa sa întâmplat că plantele de ghidare au o circumferință mai mică, ceea ce duce la apariția zgomotului.

Eliminarea problemei este instalarea parantezelor de fixare. În același timp, ghidurile și parantezele, de regulă, sunt într-un set comun.

În plus, faptul că distribuitorul oficial elimină această problemă gratuit (în garanție).

Partea corpului și acoperirea acestuia nu provoacă plângeri. Mașina trece un kilometru mare fără deteriorări evidente, rezistente la aspectul ruginii.

Dar punctul slab este încă acolo - capacul compartimentului pentru bagaje, care este împărțit datorită traficului rutier, iar gingiile de etanșare eșuează.

Totalul intermediar în conformitate cu modelul T300 este destul de optimist. Mașina are puncte slabe și majoritatea problemelor au venit de la predecesor.

Minusul este că ei s-au arătat și noi necazuri care "ieși" cu funcționarea activă a mașinii.

Din acest motiv, este necesar să monitorizați în mod regulat mașina și să treceți. În același timp, în general, putem spune în siguranță că mașina merită banii cheltuiți.

Piața vânzărilor: Rusia.

Chevrolet Aveo este o mașină de dimensiuni mici, care este făcută de filiala coreeană GM Daewoo. Masina este foarte internațională și produse pe diferite piețe sub diferite nume, în special în America de Nord, Europa de Est, în Orientul Mijlociu și în sud-estul Asiei Chevrolet Aveo a primei generații a fost vândută sub marca Daewoo Kalos. Mașina este construită pe baza modelului Daewoo Lanos. El este obligat la mașina italiană Atelier Italdesign și faimosul designer Georgetto Judjaro. Producția de hatchback și sedan cu cinci uși a început în 2002. În 2005, GM a introdus o mașină actualizată în corpul T250. În 2008, a fost făcută o altă actualizare Aveo. Modificările au atins aspectul și motoarele motorului.


Chevrolet Aveo a fost oferit cumpărătorilor ruși în mai multe configurații. Numai unul dintre ele (cu un motor de 1,4 L) a inclus o transmisie automată. Echipamentul de bază oferă roți din oțel, barei de protecție în culoarea corpului, ștergătoarele spate și sticla de spălare, coloana de direcție cu reglare prin înclinare, ferestrele frontale cu unitate electrică, player CD / MP3 cu 4 difuzoare. În configurația LS, mânerele și oglinzile laterale sunt disponibile în culoarea corpului, din sticlă colorată, reglarea manuală a înălțimii scaunului șoferului, a acționării electrice și a oglinzilor laterale de încălzire, aer condiționat, computer de la bord și închidere centralizată cu telecomandă. În cea mai scumpă versiune a roților din aliaj, volanul și butonul, acoperite cu piele, panglică electrică spate, climatizare, sistem audio cu șase difuzoare și control al volanului.

Pentru Chevrolet Aveo și gemenii ei au folosit o gamă largă de motoare cu un volum de 1,2 până la 1,6 litri. Arsenalul inițial al motoarelor oferite pe piața rusă, a presupus o modificare cu o unitate de putere de 1,2 litri și 1,4 litri pe versiunea "Mecanică", 1,4 litri (94 CP) cu "Automatic" și 1,6 -Teer în combinație cu o transmisie manuală. După restabilirea pentru cumpărătorii ruși, Aveo a început să fie vândută cu motoare 1.2 DOHC E-TEC II cu o capacitate de 84 CP și 1.4 DOHC ECOTEC cu o capacitate de 101 CP Prima opțiune este numai cu o cutie mecanică cu 5 trepte, a doua - cu posibilitatea de a alege un "automat" cu 4 viteze.

Șasiul Chevrolet Aveo a primei generații în design nu este mult diferit de alți reprezentanți tipici ai clasei orasului de apă din față - pandantiv McPherson și fascicul de torsiune spate, discuri discuri și tambur (față / spate). În mod prestabilit, mașina este echipată cu un vehicul de 14 inci cu anvelope, dar pentru versiuni mai scumpe, au fost oferite roțile pe unități de 15 inch. Clearance-ul rutier este de 155 mm - cu o ampatament de 2480 mm și de conducere îngrijită (Skemul frontal este un pic mare) este destul de suficient. Suspensie, deși aspru, dar simplă și fiabilă.

Caracteristica standard a chevrolet aveo a primei generații include un airbag al șoferului, pretensionatoare de centură de siguranță, montare ISOFIX. În echipamente mai scumpe, ambele airbag-uri frontale sunt prezente (pasagerul cu funcția de dezactivare), sistemul de frânare anti-blocare. Iar pernele laterale sunt, de asemenea, furnizate în configurația de sus. În același timp, mașina a primit estimări neimportante în testele de accidentare ale diferitelor organizații. De exemplu, în testele EuronCap din testul de accident din 2006, Aveo a demonstrat un rezultat bun pentru protecția copiilor și a pietonilor, însă se referă la adulții aflați în ședință, riscul de rănire incompatibil cu viața a fost prea mare, în special la șofer.

Chevrolet Aveo este ieftină și ușor de întreținut o mașină. Salonul fără delicioase, dar destul de confortabil și spațios pentru clasa sa - patru oameni aici vor fi foarte confortabili cu mare confort. Modelul de la un moment dat a devenit o bună alternativă la brandurile deja familiare, inclusiv coreeană. Un segment de mașină foarte decent se compune versiuni de 1,2 litri cu putere redusă - ele pot fi o alegere bună pentru cei care mărturisesc stilul calm și doresc să salveze pe combustibil, desigur, sub rezerva unei bune condiții tehnice a unitate de putere.

Citiți complet

Chevrolet Aveo - Categoria subcompact a mașinii frontale (segmentul "B" pentru standardele europene), disponibil în trei versiuni: sedan cu patru uși și hatchback de trei sau cinci uși ...

Publicul său țintă depinde de tipul de organism: dacă sedanul este adresat oamenilor de familie forțați să trăiască prin mijloace, atunci hatchia este mai orientată către tineri ...

Premiera oficială a terminalului cu indicele "T250" a avut loc în aprilie 2005 pe standurile spectacolului auto internațional Shanghai. Mai mult decât atât, nu a fost o nouă generație a modelului, ci doar rezultatul modernizării profunde a originalului "Aveo" cu marcajul intra-apă "T200", pe care aspectul a fost blocat, împrospătat interiorul, a finalizat echipamentul și Extinderea listei de echipamente disponibile.

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (19)

Dar hatchback-urile au fost prezentate mai târziu: Cincisprezece părea publicului în toamna anului 2007 pe Lams din Frankfurt și de trei ani în primăvara anului 2008 la Salonul Auto de la Geneva. Pe transportor, mașina a durat până în 2011, după care a experimentat o "schimbare de generații" (deși, în unele țări este încă emisă).

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (20)

Percepția lui Chevrolet Aveo depinde în mod evident de versiunile corpului:

 • modelul cu trei volume arată destul de, moderat și proporțional datorită iluminării laconice, a barelor de protecție și a arcurilor cu roți "umflate",
 • Și cele două blocuri atrag atenția agresiunii emanând din designul din față - este încoronat cu faruri uriașe și o gura gigantă a laticii radiatorului.

Lungimea totală a "Aveo" cu indicele T250 este de 3920-4310 mm, lățimea atinge 1680-1710 mm, înălțimea este așezată în 1505 mm. Există o bază de 2480 mm între perechile de roți, este distribuită baza de 2480 mm, iar în partea de jos are un clearance de 155 milimetri.

Greutatea totală a azian-american variază de la 990 la 1170 kg (în funcție de versiune).

Locurile slabe Chevrolet Aveo, care este fiabilă din experiența de operare. Tuning Chevrolet Aveo T250: Renaștere minunată (21)

Interiorul lui Chevrolet Aveo demonstrează un punct de vedere destul, necomplicat și gândit din punct de vedere ergonomic - volanul cu patru spițe de dimensiuni optime, o dispărare, dar o combinație clară și informativă de instrumente, o consolă centrală laconică cu deflectori de ventilație rotundă , regulatoare de instalare magnetice și trei climatice.

În interiorul mașinii au fost utilizate materiale bugetare, dar toate elementele sunt combinate unul cu celălalt.

Salonul de restabilire "Aveo" are un aspect de cinci locuri, dar pe al doilea rând, în ciuda profilului său ospitalier, doar doi pasageri adulți vor putea găzdui cele mai confortabile. În fața fotolilor cu role laterale discontinue și suficiente game de ajustări.

Compartimentul pentru bagaje al sedanului este capabil să "absoarbe" până la 400 de litri de fum și hatchback - de la 220 la 980 litri, în funcție de poziția canapelei din spate (care este pliată de două secțiuni, dar nu se formează a zonă plană). În nișă subterană, mașina conține o rezervă de dimensiuni mici și instrumentul necesar.

În Rusia, Chevrolet Aveo T250 se găsește cu două benzină cu patru cilindri, echipată cu un sistem de injecție distribuit, tipul de supapă de tip DOHC și fazele variabile ale distribuției gazelor:

 • Opțiunea de bază este un motor de 1,2 litri (1206 centimetri cubi), care produce 84 cai putere la 6000 rpm și un cuplu de 114 nm la 3800 rpm.
 • Alternativă la IT - 1,4 litri (1399 centimetri cubi) "Patru" Generarea de 101 CP La 6400 rev / minut și 131 nm potențialul rotativ la 4200 rev / minute.

Ambele motoare lucrează împreună cu "mecanica" și roțile principale ale axei frontale și "senior" - și cu un "automat" cu 4 rame.

De la 0 la 100 km / h, masina accelerează prin 11.9-12.8 secunde, maximul ajunge la 170-175 km / h, iar în ciclul mixt "distruge" de la 5,5 la 6,4 litri de benzină pe fiecare "sută" în funcție de versiune.

În inima lui Chevrolet Aveo T250, tracțiunea frontală "cărucior" cu un corp de oțel și se extinde un motor localizat transversal. O frontală a mașinii este echipată cu o suspensie independentă cu rafturi McPherson și în spatele unui sistem semi-dependent, cu un fascicul de răsucire (în ambele cazuri - cu amortizoare hidraulice, arcuri cilindrice și stabilizatori transversali).

Un amplificator hidraulic a fost utilizat pe "angajatul de stat", iar complexul său de frânare este prezentat cu discuri frontale ventilate și dispozitive spate de tambur (în versiuni scumpe cu ABS).

Pe piața secundară a Rusiei, Chevrolet Aveo T250 în 2018 poate fi achiziționată la un preț de ~ 150 mii de ruble.

Cea mai "goală" mașină este echipată cu un singur airbag, reglabil în înălțimea roții, tis de țesut, un preparat audio, imobilizator, roți din oțel de 13 inci și alte echipamente.

Dar versiunile "de sus" se pot lăuda: două airbag-uri, ABS, aer condiționat, amplificator de direcție, computer de bord, patru ferestre electrice, lumini de ceață, oglinzi de încălzire și electrice, închidere centralizată, sistem audio din fabrică și alte "reclame".

Chevrolet Aveo T250 Corpul Sedanului a fost prezentat Curții de Autorități în septembrie 2005 în cadrul spectacolului Motor Frankfurt. Mașina a fost făcută din 2006 până în 2012, a treia generație cu indicele din fabrică T300 a venit să se schimbe.

Continuarea revizuirii:

NEW CHEVROLET:

,

Istoria sedanului Chevrolet Aveo T250 în 2012 nu sa terminat, cu noul nume, este produs în Ucraina pe instalația auto Zaporizhia.

Stylistii italieni așteaptă proiectarea lui Aveo, iar mașinile au fost produse la multe întreprinderi ale Adunării GM în diferite părți ale planetei (Coreea, Rusia, China) și au fost vândute în mai mult de 160 de țări ale lumii. Aveo T250 prezintă filiala coreeană a companiei americane Chevrolet, care, la rândul său, este inclusă în MEGA Autocontracean General Motors.
Aveo 2006 Organism Sedan - cu o formă pronunțată tocată, în formă de pană. Partea frontală cu faruri de blocare dreptunghiulare, o grilă miniaturală Falsaradiator, bogat îmbrăcată în plastic sub crom. Bara de protecție frontală cu muchii ascuțite, care se deplasează pe capotă, în partea inferioară a târgului din față a slotului de admisie a aerului și situată de-a lungul marginilor reflectoarelor anti-vocabular.

Fotografia Chevrolet Aveo în partea veche a corpului laterală a lateral a liniilor, un rack de parbriz, un acoperiș neted, un trunchi de friptură. Stilul și sportivitatea imaginii accentuează arcurile roților cu aburi și o margine strălucitoare peste mânerele ușii laterale. Furajul sedanului Aveo T 250 continuă sectorul formelor din partea din față, totul este strict și concis. Bara de protecție spate, capacul trunchiului de configurare dreptunghiulară și echipamente mari de iluminat "candelabre" sub formă de triunghiuri în mod egal. Nu va fi superfluă faptul că vechiul corp Aveo este galvanizat.

Dimensiuni corporale, discuri și clearance-uri

 • Per total dimensiuni Chevrolet Aveo eșantion 2006 sedan make up: lungime - 4310 mm, lățime - 1710 mm, înălțime - 1500 mm, bază roți - 2480 mm.
 • Revendicat clearance-ul Aveo Corpul vechi este de 150 mm (un caz rar, dar în conformitate cu recenziile proprietarilor, clearance-ul drumului este cu adevărat egal cu 170 mm).
 • Pe Pământ, mașina se bazează pe anvelope pe discuri 155/80 R 13, 185/60 R14 sau 185/55 R15. Ca o opțiune, sunt oferite discuri 195 / 50R16, dar proprietarii nu sfătuiesc astfel dimensiunea discului Pe Aveo 2006, deoarece cauciucul roata din față cu rândul complet se va agăța de arc.

Salon și trunchi

În interiorul vechiului corp al lui Aveo demonstrează un mare pentru salonul său de clasă. Materiale de finisare - materiale plastice combinate rigide (ușor zgâriate și brodate), dar arată demn datorită texturii.

Forma monumentală torpilă față cu linii netede și curbe. Chevrolet Aveo Salon în corpul vechi a fost localizat în mod tradițional pe consola centrală a radioului, unitatea de control al ventilației și aerul condiționat. Volan de un diametru mare, cu o jantă subtilă incomodă. Coloana de direcție este reglabilă în plan vertical. Tabloul de bord este simplu, informativ, în echipamente scumpe există un computer la bord.

Scaunul din față cu o ambalare densă, este destul de reușit, suportul lateral nu este suficient. Gama de ajustări ale șoferului va satisface chiar și o persoană cu o creștere de 190 cm, dar, din păcate, este convenabil ca absența ascensorului scaunului să nu permită.

Al doilea rând este conceput pentru două, al treilea poate fi doar un copil. Pernoapa scaunului este amplasată ridicată, spătarul este optim, locurile pentru picioare cu o marjă minimă pentru cazare confortabilă, acoperișul înalt nu apasă capul.
Chevrolet Aveo sedan trunchi în vechiul corp de sedan are un volum de 400 de litri.

În configurația de bază, mașina este echipată cu modalitate modestă: servodirecție hidraulică, tahometru, preparare audio, ceață. În echipamente saturate, există aer condiționat, închidere centralizată, eterprot încălzit, ferestre, jante din aliaj, ABC.

Preț și configurare

Chevrolet Aveo Model 2006 poate fi în continuare evaluat la fel de mult ca costă și cumpăr în dealerii de mașini din Rusia și Ucraina.
În Rusia, prețul Aveo în vechiul corp de sedan 1.2 (84 hp) cu 5 MCP începe cu 388300 de ruble pentru un set complet de bază și se ridică la 461.400 de ruble pe versiune de LS.
În Ucraina, costul modelului CHEVROLET AVEO 2006 sedan 1.5 (86 CP) cu 5 MCP în configurația de bază începe cu 91920 grivne. SE 1.5 Versiune (86 CP) 5 MCP cu aer condiționat, închidere centralizată, plăci electrice încălzite, 185/55 R15 Costuri de anvelope de la 105960 grivne. Cele mai scumpe AVEO SX 1.5 (86 CP) 4 ACP Pentru a satura configurația SE adaugă ABS + EBD, ascensor de scaun al șoferului, introducerea în salon sub aluminiu și costurile de la 116960 grivne.

Partea finală a celebrării aniversării centenului de la Chevrolet a devenit atât Buddic, cât și cel mai interesant din punct de vedere practic. A trebuit să experimentăm două hatchback imediat, ceea ce va veni în curând pe piața rusă. Și ambele promite să devină masivi. Discursul despre New Aveo și Cruze cu cinci uși.

Mai puțin, da mai bine. Chevrolet Aveo.

Europenii aleg de multe ori Aveo ca a doua mașină a orașului, iar numărul limitat de uși nu le înspăimântă. Stil mult mai important și aspect.

Șeful globalizării Chevrolet Aveo este vândut astfel încât, în plus față de sedanul deja produs și hatchback-ul cu cinci uși, a necesitat o altă modificare - cu trei uși.

Potrivit ILF și Petrov - statistici știu totul. Știe totul despre Chevrolet. De exemplu, că acest brand după achiziționarea de Daewoo a devenit una dintre cele mai rapide dezvoltări ca în Europa. (Creștere în ultimul an + 34%) și în Rusia (creștere + 53%). Sau că marca de mașini Chevrolet a vândut anul trecut mai puțin decât a reușit să implementeze toate celelalte ramuri ale preocupării GM. Thestatismul ne informează și un lucru mai important - Chevrolet pe vânzări pentru 2007 a ieșit în țara noastră în țară mai întâi și înaintea concurenților săi veșnici - Ford, Toyota și Mitsubishi. Adevărat, în segmentul (la care aproximativ 45% dintre mașini includ aproximativ 45% din autoturisme) AVEO efectuează pe locul al doilea - în ultimul an au fost vândute mai mult de 26.000 de exemplare, ceea ce a oferit doar locul 11 \u200b\u200bîn clasă. Este Posibil, unele declin pentru Aveo a explicat destul de actualizarea strânsă a hatchback-urilor. Dar la începutul anului a existat o restabilire de cinci ani. Acum a ajuns la rândul său și la modificarea cu trei uși - pentru prima dată în istoria modelului. În Europa, unde Aveo este aproape o treime din vânzările Chevrolet, apariția a trei ore este un eveniment. Europenii aleg de multe ori Aveo ca a doua mașină a orașului, iar numărul limitat de uși nu le înspăimântă. Stil mult mai important și aspect. Și se uită foarte bine la versiunea actualizată - a fost eliminată cât mai mult posibil de la progenitorul său Daewoo Kalos și a dobândit o apariție cu care AVEO se ridică cu ușurință într-un rând cu 100% colegi europeni.

Fiți familiarizați cu hatchback-urile Chevrolet Aveo și Chevrolet Cruze

Arătându-vă doi poli de marca Chevrolet - Volt și Camaro, trebuie să rămânem undeva în mijloc. Deoarece ambele mașini din Europa vor vorbi mai mult decât să le călătorească. Ele sunt proiecte de imagine pe care General Motors nu vor face prea mult în lumea veche. Se planifică vânzarea a aproximativ 15 mii volți / hibrizi ampera. Și în ceea ce privește planurile lui Camaro sunt mai modeste. Kassu în Europa va face ceilalți - New Aveo și Cruze cu corpuri cu cinci uși.

Adevărat, printre voturile testului Aveo, nu se aude voturile de benzină a motoarelor reale 1.2 (69 sau 86 CP) sau 1,4 (100 CP) (69 sau 86 CP). Cercul Motoare diesel Solid - Europa! Începem cu o mașină de 95 de mașini în ECO, echipată cu Turbodiesel 1.3, sistem de pornire / oprire și mecanică de cinci trepte ". În cabină puteți atârna sub formă de tablou de bord. Un afișaj dreptunghiular mare este legat la un tahometru major. Cu toate acestea, blocurile de date sunt situate logice, destul de departe unul de celălalt și sunt trase clar. Informațiile sunt citite instantaneu.

Durata aveo de cinci ani este de 4039 mm, lățime - 1735, înălțime - 1517, bază - 2525 mm. Chevrolet mai mare Fiesta și Fabia.

Top Articles

You might also like

Latest Posts

Article information

Author: Maia Crooks Jr

Last Updated: 09/29/2022

Views: 6398

Rating: 4.2 / 5 (63 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Maia Crooks Jr

Birthday: 1997-09-21

Address: 93119 Joseph Street, Peggyfurt, NC 11582

Phone: +2983088926881

Job: Principal Design Liaison

Hobby: Web surfing, Skiing, role-playing games, Sketching, Polo, Sewing, Genealogy

Introduction: My name is Maia Crooks Jr, I am a homely, joyous, shiny, successful, hilarious, thoughtful, joyous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.